Activiteit Utrecht

Activiteit in Utrecht

Tequila, het is je beste vriend of je vijand. Veel mensen die ik ken hebben er een hekel aan en het staat dan ook bekend als dé black-out veroorzaker van een avondje stappen. Toch krijgen wij regelmatig een aanvraag binnen om een tequila workshop als activiteit in Utrecht te organiseren. Als groot fan van dit drankje kan ik me daar wel in vinden en leg ik je in deze blog precies uit waarom dit een supertoffe activiteit in Utrecht is! 

Tequila made me do it! 

Onze Tequila kenner zal jullie tijdens deze activiteit in Utrecht alles vertellen over het gevreesde drankje. Wist je namelijk al dat er verschillen zitten tussen de soorten tequila? En de mythe over hoe het drankje ooit, heel lang geleden, ontstaan is? Of hoe het drankje eigenlijk gedronken hoort te worden, volgens de Mexicanen? Dat dacht ik al, daarom is de tequila workshop als activiteit in Utrecht enorm interessant! Wie weet kan hij je ook wel vertellen hoe het toch komt dat je er zo slecht op gaat.

Nu zouden wij, wij niet zijn als we het bij de informatie laten zitten. Natuurlijk mag je ook Tequila proeven. Sterker nog, wij laten je 4 verschillende soorten Tequila proeven.

  • De één ongerijpt en dus een sterke smaak van de agave plant (waar dit drankje van gemaakt wordt)
  • De ander veel complexer en zachter door het langere rijpingsproces

Je zult in ieder geval een hele hoop wijzer zijn na deze workshop, maar of je ook echt van Tequila zult gaan houden is nog maar de vraag…

Deze vraag zien wij graag beantwoord! Daarom horen wij het graag als je deze activiteit in Utrecht, Breda of Den Bosch wilt boeken. Zo kun je niet alleen onderzoeken of jij toch fan kunt worden van Tequila, maar help je ons ook nog eens met ons ‘onderzoek’! 🙂

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *