02. activiteiten utrecht

Is het bijna tijd voor jullie dagje weg in Utrecht, maar heb jij eigenlijk nog niks
geregeld? Geen probleem, want bij Dagje Weg Utrecht is jouw dagje uit zo geboekt!
Utrecht ligt in het midden van ons kleine landje en is daarom een perfecte plek voor
een dagje uit als jouw gezelschap vanuit alle uithoeken van het land moeten komen.
Met het sfeervolle centrum en idyllische grachten, is het er altijd gezellig. Daarbij is
het aanbod van activiteiten ontzettend groot, zelfs zo groot dat je soms niet meer
weet waar je moet beginnen. Bij Dagje Weg Utrecht hebben wij dit allemaal op één
platform gebundeld en hebben wij het boeken van jouw dagje uit een stuk simpeler
gemaakt.

Met een totaal van ruim 100 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en hotels, zit er altijd iets tussen. Of je nu een familie uitje, vriendendag of een vrijgezellenfeest moet organiseren. Door het complete aanbod, zit er altijd wel iets tussen waarmee wij jullie dagje weg naar een hoger niveau kunnen tillen. Weet je al precies wat je zoekt? Maak dan gebruik van onze filters en vindt snel een activiteit binnen jouw interesse of budget. Uiteindelijk nog te veel keuze? Kijk dan eens naar onze voordeelprogramma’s, waar wij al verschillende combinaties voor je hebben gemaakt.

WooCommerce Products Filter

show blocks helper
Contact

LAAT JE TELEFOONNUMMER ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP!

Activiteiten in utrecht via dagjeweginutrecht.nl

Een activiteit in Utrecht die aansluit bij al jouw wensen

Zit je krap in je budget of houdt jouw groep niet van binnen zitten? Dat is voor ons geen probleem! Bij dagje uit Utrecht is het aanbod zo verschillend dat we je altijd wat te bieden hebben. Zo kun je niet alleen een vriendenuitje samenstellen, ook is het mogelijk om jouw familiedag of vrijgezellenfeest te organiseren bij ons. Verbaas jij je vrienden dit jaar door de leukste activiteit in Utrecht voor jouw vrienden te organiseren? Wij staan voor je klaar om je daarbij te helpen!

Geniet ook buiten Utrecht van leuke activiteiten

Door het uitgebreide aanbod van DagjeweginUtrecht.nl is het niet alleen mogelijk om de binnenstad van Utrecht te verkennen. Zo maak je bijvoorbeeld een boottocht meteen BBQ-boot, waar je niet alleen geniet van de mooie stad die Utrecht is, maar zelfs de natuurgebieden daarbuiten. Struin door de straten van de stad tijdens een potje street golf of lach je suf tijdens de Crazy 88. Buiten Utrecht, kun je ons ook vinden in Breda en Den Bosch. Hier geniet je van al het moois wat deze steden te bieden hebben op de borrelboot over het water. Bovendien kun je hier alles te weten komen over tequila, gin-tonic en whisky. En in Den Bosch kan het maken van de wel bekende Bossche Bol natuurlijk niet uitblijven! Door alles tot in de puntjes voor jullie te regelen, zorgen wij ervoor dat ook jij als organisator een toffe dag uit beleeft en volop kunt relaxen.

Schakel onze hulp in voor de organisatie van een geslaagde activiteit utrecht

Na jarenlange ervaring, durven wij gerust te zeggen dat wij voldoende kennis hebben opgebouwd en alles weten over de leukste activiteiten voor jouw gezelschap. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons netwerk en het vinden van de nieuwste en tofste activiteiten voor jou! En het voordeel van alles op een platform; je hebt één factuur en één contactpersoon. Zo maken wij het zo simpel mogelijk voor jou om te beginnen met het organiseren van jouw dagje uit in Utrecht. Zit jouw activiteit er niet tussen of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen naar 076 220 13 65 of een mailtje te sturen naar Utrecht@dagjeuitinnederland.nl.