Adrenaline Rush

Adrenaline rush!

Hebben jullie zin in een lekkere Adrenaline rush? Willen jullie binnenkort een dagje weg in Utrecht en zijn jullie nog op zoek naar de geschikte activiteit? Look no further, want wij bieden je die toffe activiteiten aan, waarvan jouw hart een sprongetje zal maken! 

4×4 terreinrijden

In een terrein wagen met vierwielaandrijving gaan jij en je maten het speciale terrein op. Allerlei obstakels wachten jullie op. Laat je skills zien en beleef die ultieme adrenaline rush! Je rijdt door modder, over een smalle brug etc. Uitermate geschikt voor de echte ‘dare devils’ en tegelijkertijd onder geheel professionele begeleiding, zodat we het ook verantwoord kunnen houden!

Parachute springen

Voor de ultieme ‘kick’ spring je natuurlijk uit een vliegtuig! Niet onze goedkoopste activiteit, maar je krijgt er een blijvende herinnering voor terug. Als je altijd al een vrije val hebt willen maken vanaf grote hoogte, dan is dit dus jouw kans. Je boekt bij ons gemakkelijk een duo sprong op een mooie locatie in NL!

Shock voetbal

Een andere manier van het krijgen van een ‘adrenaline rush’, door de onverwachtse schokken zal jullie hartslag zeker omhoogschieten! Dit is niet alleen een activiteit vol actie, maar ook hilariteit. Het ene moment schreeuw je het zelf uit van een schok en het volgende moment lach je je suf om een van je maten. Natuurlijk is het doel hier ook nog om de wedstrijd als team te winnen.

Naast deze activiteiten, bieden wij ook wat meer “standaard” activiteiten aan die geschikt zijn voor adrenaline junkies. Je kunt bij ons een potje paintball, lasergame of karten boeken. Ieder op zijn eigen manier een activiteit vol met actie! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *