Corona proof uitjes in Utrecht

Op het moment zijn wij druk bezig met onze uitjes te organiseren aan de hand van de huidige maatregelen van het RIVM. Vanaf 1 juni gaan we weer open en kunnen wij voor jullie met maximaal 30 personen de leukste dagjes weg faciliteren op uiteraard 1,5 meter afstand. Bij Dagje Uit Breda hebben wij deze maatregelen al doorgevoerd en ook in Utrecht zijn wij druk bezig om corona proof uitjes te organiseren.

In Breda hebben wij een tof aanbod opgezet en ook in Utrecht gaan we veel van deze activiteiten corona-proof opzetten. Benieuwd naar welke activiteiten wij gaan organiseren? Lees dan snel verder..

De activiteiten

Diverse activiteiten gaan wij aanpassen aan de huidige maatregelen. Zo kan je vanaf 1 juni bij ons suppen of kanoën in Utrecht wat natuurlijk superleuk is om te doen, maar ook nog is gezond! Daarnaast kan je bij ons een potje streetgolf spelen samen met jouw vriendengroep of familie. Golfen, maar dan net even iets anders en nog leuker! Op zoek naar een spannende en adrenalinekick activiteit? Probeer dan een van onze nieuwe activiteiten: bijlwerpen! Samen met de mannen zoveel mogelijk bijlen in de roos proberen te gooien.. Durf jij de uitdaging aan?

Eten & drinken

Bij ons kun je heerlijk lunchen of dineren met jouw gezelschap. Barbecueën met diverse stukken vlees, vis, stokbrood en salades. Alles wordt voor jouw verzorgd. Zin in even wat anders? Bekijk dan eens onze tapasbuffetten. Keuze uit diverse opties om perfect aan jouw wensen te kunnen voldoen. Daarnaast kan je ook bij ons een picknickmand ophalen en zelf jouw plekje buiten zoeken om te genieten van al het lekkers en jouw gezelschap. Heerlijk eten en een topmomentje om even bij te kletsen. 

Enthousiast geworden naar meer? Bekijk dan hier al onze corona-proof uitjes in Breda die we ook voor jou in Utrecht gaan faciliteren..

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *