Kerstmarkten in utrecht

Kerstmarkten in Utrecht

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen, is het toch echt tijd om je kerstplannen vast te leggen. Voor de last minute planners onder ons hier even een lijstje met een aantal kerstmarkten in Utrecht waar je nog naartoe kunt.

In het spoorwegmuseum kun je 20 december van 19.00 tot 23.00 uur in winterse sferen genieten van verschillende speciaalbieren. Niet alleen lokale maar speciaal bieren van over de hele wereld kun je hier proeven. Ook is het museum tot en met 5 januari gedeeltelijk omgetoverd tot schaatsbaan, dus kun je hier nog even je schaatskunstjes op oefenen. Om een gezellige sfeer te creëren zal er iedere dag een live band zijn, hangen er ontelbare gezellige lampjes en is ook de kerstboom uiteraard opgetuigd!

De Neude wordt op 21 en 22 december getransformeerd tot een waar Kerst walhalla tijdens de Swan Market. Hier kun je je last minute kerst cadeautjes inslaan bij een van de leuke kerst tentjes! Daarnaast staan er natuurlijk ook genoeg eet- en drankkraampjes, waar je kunt genieten van alle winterse lekkernijen! De Markt is open van 11.00 tot 17.00 uur. 

Mocht dit nu nog steeds geen interesse opwekken bij je, dan kun je natuurlijk ook gewoon het centrum in gaan, een lekker drankje doen of genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele sfeervolle restaurants in Utrecht! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *