City game La casa de Papel

La Casa de Papel Citygame

Ben jij ook een van de vele Nederlanders die niet kan wachten tot seizoen 4 van La Casa de Papel? Was jij ook helemaal geïntrigeerd door het spannende verhaal? Speel nu zelf dit verhaal na in de La Casa de Papel Citygame te Utrecht.

Je wordt begeleid door onze enige echte ‘El Professor’ en plant dé overval op de Rijksmunt zeer zorgvuldig. Maar eerst wilt ‘El Professor’ natuurlijk weten of hij met het beste team samenwerkt en om hierachter te komen zijn er een aantal vragen in de stad Utrecht verstopt. Beantwoord deze vragen en pleeg samen met El Professor de overval van de eeuw.

Tijdens deze activiteit maak je gebruik van Augmented Reality. AR laat virtuele objecten of omgevingen zien in de ‘echte wereld’. Vind geheime deuren, virtuele kluizen en stap in een compleet andere wereld. Samen met jouw team maak je met deze techniek uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies. Samenwerken hierin is superbelangrijk, waardoor deze La Casa de Papel Game voor een teambuildingactiviteit perfect is. Daarnaast is deze activiteit te spelen met een onbeperkt aantal spelers tegelijkertijd.

Ben jij een teamspeler, creatief, slim en sterk? Dan ben jij samen met je team de persoon die ‘El Professor’ zoekt. Win jij de spannende minigames en los jij alle raadsels op? Dan is deze La Casa de Papel Game in Utrecht perfect voor jou en je team.

Niet in de buurt van Utrecht of wil je in een andere stad deze spannende La Casa de Papel Game spelen? In Breda wordt deze meeslepende activiteit ook aangeboden! Wanneer zien we jou om ‘El Professor’ te helpen? Adios!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *