Voordeelprogramma Familie uitje

Met de solex tocht Utrecht ben je verzekerd van een originele en ontspannen activiteit! Samen met jouw gezelschap Utrecht ontdekken, hoe leuk is dat?

De eerste Solex ontstond per toeval in 1905 toen twee Fransen een klein fabriekje begonnen met motoronderdelen. In 1918 bouwde zij een fiets met een hulpmotor boven het achterwiel en dit was het ontstaan van de allereerste Solex. Hedendaags zijn Solexen nog steeds zeer bekend en populair. Voor de wat ouderen onder ons is het een hele beleving, omdat zij even terug gaan in de tijd. Tevens is het voor de jongeren een hele nieuwe ervaring en natuurlijk supercool!

Tijden deze Solex tocht in Utrecht beginnen jullie de dag met een korte uitleg over de solex van onze instructeur. Vervolgens is het tijd voor jullie om op pad te gaan..

Op eigen houtje – maar met een veelbelovende route – rijden jullie weg op de Solex. De route laat jullie alle mooie en bijzondere plekken van Utrecht en omgeving zien. Een rondje langs de grachten, de Domtoren of genieten van de natuur tijdens deze Solex tocht.

Goed om te weten is dat de solex tocht vaste starttijden heeft namelijk om 9:30, 12:00, 14:30 of om 17:00 uur. De activiteit duurt in totaal ongeveer drie uur, waaronder het drankje en de uitleg. Om een solex te mogen besturen, dien je in het bezig te zijn van een geldig (bromfiets)rijbewijs.

Interesse in Solex rijden, maar wil jij een andere stad bezichtigen dan Utrecht? Wij bieden deze onvergetelijke activiteit ook aan in Breda en Den Bosch!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *