Tapasbar el Mundo

Tapas bij El Mundo

We beginnen het nieuwe jaar goed met Tapasbar el Mundo, een van onze nieuwe partners. Als echte tapas lover ben ik hier natuurlijk enorm enthousiast over! Maar, tapas eten is niet het enige wat je hier kunt doen. Lees daarom snel verder en kom alles te weten over deze te gekke tent!

Tapas eten bij El Mundo

Je kunt hier met zowel kleine gezelschappen als groepen terecht voor een lekker hapje. Tapasbar el Mundo is al jaren een begrip in Utrecht en heeft daarom ook een goede reputatie onder de inwoners van de stad. Met kleine gezelschappen (lees 2 t/m 8 personen) kun je onbeperkt tapas eten voor €19,50 per persoon (zo t/m do) of €22,50 per persoon (vr & za). Hierbij bestel je in rondes en kies je iedere ronde twee tapas per persoon.

Met grotere groepen, kun je kiezen voor verschillende menu’s, bestaand uit 3 rondes. Hierbij kiest de chef welke tapas er op tafel komen, maar kun je natuurlijk wel aangeven als er dingen zijn die niet gegeten (mogen) worden! Het aanbod aan tapas is enorm. Je kunt kiezen uit vega, vis, vlees of mix, waarbij ook voor iedere categorie opties zijn voor warm en koud. Voor een impressie van alle opties, kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de menu kaart!

Workshops

Bij Tapasbar el Mundo kun je ook verschillende workshops doen. Hierbij kun je denken aan de (standaard) cocktailworkshops of wijn-/bierworkshops, maar ook typisch Spaanse workshops zoals Flamenco dansen, tapas maken of castagnetten. Dit is natuurlijk super leuk voor je vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje!

Spaanse dranken

Het restaurant wil niet alleen typisch Spaanse gerechten op tafel zetten, maar biedt ook de lekkerste Spaanse dranken. Op de dranken kaart vind je Spaanse bieren, zoals een lekkere San Miguel, Alhambra Reserva en de Mexicaanse Corona’s. Ook Spaanse Likeuren zoals Licor 43, Crema Catalana en Ponche Caballero of een échte Spaanse Sangria serveren ze met liefde. 

Kortom, zeker een tapasbar waar je als tapas of Spanje liefhebber naartoe wilt! Wij zijn in ieder geval enorm enthousiast en kunnen niet wachten om hier snel een hapje te gaan eten. Boeken kan ook via onze website! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *