Teamuitje in Utrecht

Teamuitje in Utrecht

Ben je op zoek naar een teamuitje in Utrecht? Iedereen die aan teamsport doet, weet hoe belangrijk het is dat je een goede teamspirit hebt en jullie elkaar zo goed mogelijk kennen. Dit zorgt namelijk niet alleen voor een sterk team op het veld, maar ook naast het veld tijdens de derde helft! Lees vooral verder als je op zoek bent naar inspiratie voor jullie teamuitje in Utrecht. 

Met een grote groep is het natuurlijk wat moeilijker om een datum te prikken, vooral als je in de seniorenteams terecht komt. Iedereen heeft zijn eigen agenda, waardoor je vaak uitkomt op een speeldag van de competitie. Je besluit dan om aan te vragen of deze wedstrijd zo vroeg mogelijk gespeeld kan worden, zodat je ruimte overhoudt om te lunchen, één (of twee) activiteiten te doen en de dag af te sluiten met een diner.

Na de wedstrijd komen jullie van het veld en gaan jullie je gelijk opfrissen met een lekkere douche, om vervolgens gezamenlijk te lunchen in het clubhuis. Veel clubs regelen dit voor je tegen een kleine vergoeding, wat natuurlijk ideaal is! Hierna vertrekken jullie naar de eerste locatie. Veel teams zoeken een leuke activiteit waar ook een teambuilding element in verwerkt zit. Dan kun je natuurlijk gaan voor de standaard escape room, maar het grootste deel van het team zal dit al eens gedaan hebben. Daar komt ook nog bij kijken dat je bij veel escape rooms alsnog opgesplitst wordt in verschillende teams en dat is natuurlijk niet zo leuk. 

Teamwork makes the dream work!

John C. Maxwell

Activiteiten

Bij ons kun je aangepaste escapes boeken, waarbij je niet opgesplitst wordt tussen de verschillende kamers, maar allemaal aan dezelfde uitdaging werkt. Bij onze Escape City Game is de stad jullie escape room en moet je een route door de stad afleggen, waarbij je verschillende raadsels oplost. Ook kun je zo’n city game met een thema boeken, zoals de Godfather City Game of La Casa de Papel City Game. Daarnaast kun je ook eens kijken naar onze Locker Games of Expeditie Robinson, waarbij het niet zo zeer gaat om ontsnappen maar teambuilding zeker een groot onderdeel is! 

Als je nog een tweede activiteit wilt doen, kun je gaan voor sportief maar leuk zoals bij de Paaldans workshop, Salsa workshop of Fighting with the Stars. Toch op zoek naar een minder actieve activiteit? Kies dan voor een van onze workshops van jullie favoriete drankje; wijn- of bierproeverij, Gin-Tonic workshop of Tequila workshop. Last but not least, kunnen wij je ook nog leren hoe je de lekkerste shotjes of cocktails maakt.

Ten slotte kun je ervoor kiezen om een lekkere BBQ of Tapas te laten organiseren op onze eigen locatie in het hartje van de stad. Een andere optie is om aan te schuiven in een lekker restaurant, zoals Tapasbar El Mundo

Op zoek naar een team uitje in een andere stad? Kijk dan eens op de website van onze andere locaties in Breda en Den Bosch!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *