Top 10 activiteiten vrijgezellenfeest mannen

Top 10 activiteiten vrijgezellenfeest mannen

Ben je nog op zoek naar een onwijs toffe activiteit voor het vrijgezellenfeest van jouw beste maat? Look no further! Wij geven je onze top 10 activiteiten die perfect zijn voor een mannen vrijgezellenfeest.

Allereerst natuurlijk het lijstje, gebaseerd op onze meest geboekte activiteiten door mannen en een aantal van onze nieuwe activiteiten, waarvan we zeker weten dat jullie ze onwijs tof gaan vinden! Daaronder lichten we een aantal activiteiten kort toe.

De activiteiten

Streetgolf is een van onze meest verkochte activiteiten, waarbij je het verkennen van de stad combineert met een leuke manier van golf. Je gebruikt hier echte golfclubs en moet proberen in zo min mogelijk slagen een hole te halen. 

Echte mannen houden van goede whisky, en tijdens deze workshop kom je erachter of jij een echte man bent. Onze whisky expert vertelt jullie alle ins en outs over whisky en laat jullie het verschil ervaren tussen 4 soorten whisky. 

Bijlwerpen is één van onze nieuwe activiteiten, maar wij weten zeker dat dit een grote hit gaat worden! Bijlwerpen is een opkomende trend binnen Nederland en daar moet op ingespeeld worden. Tijdens deze activiteit kun je kijken of jij aanleg hebt om een professionele bijlwerper te worden!

Shockvoetbal, ook een van onze veel verkochte activiteiten. Perfect voor de sportieve mannen onder ons waarbij wij een extra element toevoegen aan een simpel potje voetballen! De vrijgezel even goed te pakken nemen? Wij geven ‘m gewoon wat extra schokjes, lachen toch!

La casa de papel city game is een vernieuwde activiteit binnen ons aanbod. Je speelt dit met AR (augmented reality) op een tablet. Je loopt door de stad van punt naar punt en probeert het spel uit te spelen d.m.v. teamwork. Zo leer je de stad wat beter kennen op een superleuke manier! 

Onze tequila workshop is er om met z’n allen terug te denken aan al die avonden waarop jullie gesnueveld zijn, met dank aan dit (lekkere) drankje. Na het proeven van verschillende soorten Tequila, zit de sfeer er al goed in voor jullie stapavond!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *