Top 5 Teamuitjes

Binnenkort met jouw team een dagje weg en op zoek naar ideeën? Bekijk eens onze Top 5 met de leukste teamuitjes, speciaal voor jou geselecteerd.

VR Diner La Casa de Papel
Tijdens een heerlijk gezellig diner overval je in deze VR-game de grootste bank van Spanje. Net als in de spannende serie ‘La Casa de Papel’ probeer je samen met je teamgenoten zoveel mogelijk geld te stelen. Belangrijk is om goed samen te werken en lekker te eten, waardoor het een top activiteit is voor een teamuitje.

AR Citygame From Russia With Love
Een Escape Room in de buitenlucht, hoe leuk klinkt dat? Ga samen op pad en door middel van Augmented Reality los je alle raadsels en puzzels op. Je kan tegen elkaar battlen in verborgen minigames en nog veel meer!. Ontzettend spannend en gezellig en zeer populair voor een teamuitje, tevens omdat het kan met een onbeperkt aantal spelers.

BBQ Boot
Samen met je team genieten van een overheerlijke barbecue en van al het moois dat Utrecht te bieden heeft vanaf het water. Er zijn verschillende arrangementen, zoals de barbecue inclusief drankjes (bier, wijn, fris) te kiezen. Alle elementen voor een gezellige en lekkere avond met het team!

Wie is de Mol?
Een activiteit vol verassingen, sabotage en bedrag met Wie is de Mol aan tafel. Hierbij wordt de groep verdeeld in teams en in elk team zit een ‘mol’. Vervolgens aan jullie de taak om te ontdekken wie de mol is en om zoveel mogelijk geld te winnen! Allerlei interactieve opdrachten waarbij samenwerken essentieel is.

Streetgolf
Ook deze activiteit is super leuk om als teamuitje te organiseren! Golfen door de straten van Utrecht, weer een keer iets compleet anders.

Al deze activiteiten zijn natuurlijk ook superleuk om te combineren om jullie dagje weg in Utrecht compleet te maken.

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *