Uitjes in Utrecht

Wat voor uitjes in Utrecht kun je nu allemaal boeken bij Dagje weg in Utrecht? Dit is misschien iets wat velen van jullie zich afvragen. In deze blog leggen wij dit piekfijn aan jullie uit!

Wij bieden activiteiten die voor werkelijk elk uitje toepasbaar zijn. Wil jij met je teamgenoten een dagje teambuilding plannen? Al eens gedacht aan een potje boksen, waarbij je de kans krijgt om tegen elkaar te sparren? Dit is een supertoffe activiteit en door het competitieve, leerzame maar ook gezellige element, zal jullie band zeker sterker worden. 

Ook kun je bij ons een vriendenuitje, familiedag of bedrijfsuitje boeken. Je hebt hier voldoende opties om het een complete dag te maken, of om eens gezellig de deur uit te gaan met z’n allen. Of je nu een relaxed dagje weg wilt, met bijvoorbeeld een rondvaart inclusief high tea, of borrel. Of je liever gaat voor wat meer actie en activiteiten boekt zoals 4×4 terreinrijden, paaldansen of een lip dub

Ten slotte zijn wij ook gespecialiseerd in het organiseren van unieke vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. Dit is bovendien ons meest geboekte uitje in de afgelopen jaren! Wij regelen daadwerkelijk alles voor je, zelfs de stripper kan via ons geboekt worden. Een gezellige whisky, gin-tonic of cocktail workshop van tevoren en je bent klaar voor een legendarische avond in de stad! 

Conclusie; iedereen kan bij ons boeken. Wij staan ook altijd open voor suggesties en kijken graag naar de mogelijkheden. Wees daarom ook niet bang om contact met ons op te nemen en je vragen te stellen! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *