Het Coronavirus en Dagje Weg in Utrecht

Het Coronavirus: het treft ons allemaal. Jou als persoon, jouw lievelingsrestaurant en wellicht jouw vakantie of dagje uit. Het is niemand ontgaan, afgelopen zondag werd er besloten dat alle scholen en horecagelegenheden per direct gesloten dienden te worden. En niet alleen de horeca, maar het gehele Nederlands bedrijfsleven krijgt het zwaar..

Ook wij merken, net zoals vele ondernemingen, de impact die het Coronavirus op Nederland heeft. Meerdere annuleringen van dagjes uit en veel vragen over de veiligheid van onze activiteiten omtrent het Coronavirus. Dit is natuurlijk volkomen begrijpelijk en niettemin willen wij niet met de pakken neer gaan zitten, maar willen wij doorgaan en gaan wij juist op zoek naar kansen en nieuwe mogelijkheden.

Vanwege het advies van de overheid werken ook wij zoveel mogelijk vanuit huis en doen we er alles aan om al jullie vragen zo goed en zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Toch willen wij ondanks deze vervelende situatie positief blijven en de hoop zeker niet opgeven. Wij zien allerlei positieve initiatieven die de Nederlandse bevolking bijdraagt om elkaar te steunen. Mensen helpen elkaar, checken in bij elkaar en zorgen voor elkaar.

We wensen iedereen komende periode veel sterkte toe en hopen jullie zo spoedig mogelijk in goede gezondheid weer te voorzien van de leukste uitjes bij Dagje Weg in Utrecht.

 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *