02. VRIENDENUITJE utrecht

Voor het leukste vriendenuitje ga je natuurlijk naar Utrecht! Maar… waar moet je beginnen met zoeken? Bij Dagje weg in Utrecht helpen we je daar graag mee! Wij snappen namelijk dat het organiseren en boeken van een uitje niet altijd even simpel en leuk is. Dit komt mede door het grote en onoverzichtelijke aanbod. Ga je culinair wijnproeven of wordt het toch een actieve watersport activiteit? Alles is natuurlijk mogelijk. Bij Dagje weg in Utrecht maken wij jouw keuze iets overzichtelijker.  

Wij zijn al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in het aanbieden en koppelen van jouw wensen en behoefte aan een dagje uit. Zo heb jij en jouw gezelschap precies dat uitje waar je voor betaalt. Je wilt actie? Dan krijg je actie. Bijvoorbeeld met een potje levend Beer Pong of Shock voetbal en een ritje in een Bugrider door de bossen. Je snapt het al, alles maar dan ook alles is mogelijk!

Contact

Staat jouw activiteit er niet tussen?
Chat met ons of bel ons op 076 220 13 65

     vriendenuitje Utrecht via dagjeweg
inutrecht.nl 

Wij hebben een ruim aanbod aan keuzes om een geweldig dagje uit samen te stellen. Buiten activiteiten bieden wij ook, eetgelegenheden, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties aan. Alles zit in ons assortiment en dat met normale tarieven en simpel, duidelijk contact. Wij houden namelijk niet van gekke regeltjes en onnodige toeslagen. Het boeken van jouw vriendenuitje moet leuk blijven! Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, bel ons gewoon even op 076 220 13 65 en we helpen je verder!

Vriendenuitje Utrecht 

Jij bent aangewezen als organisator van het vriendenuitje. Geen zorgen, wij helpen jou en zullen jou en de groep aangenaam verassen met toffe activiteiten. 

Contact opnemen met dagje weg in Utrecht 

Wij hebben ontzettend veel ervaring met uitjes in Utrecht. Wij zorgen voor een onvergetelijk eenvoudig dagje uit! Bekijk even ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even met Sandor van dagje weg in Utrecht op 076 220 13 65. Mailen kan natuurlijk ook via Utrecht@dagjeuitinnederland.nl