Vrijgezellenfeest voor mannen Utrecht

Vrijgezellenfeest voor mannen Utrecht

Vandaag is jouw vrijgezellenfeest voor mannen Utrecht. Jouw vrienden hebben dit tot in de puntjes uitgewerkt in samenwerking met ons! Lees snel verder hoe zo’n dag eruit kan zien.

Jullie beginnen de middag met een actieve activiteit. Tijdens de Escape City Game gaan jullie op ontdekkingstocht in Utrecht. In essentie is dit een Escape room, alleen zit je hier niet opgesloten in een kamer. Onze begeleider ontvangt jullie op locatie en legt uit hoe het spel precies in elkaar steekt. Vervolgens krijgen jullie opdrachten en, waar nodig, hints en zullen jullie het raadsel oplossen. Ondertussen leer je ook nog eens een hoop over de stad en haar bezienswaardigheden. Superleuk dus, zo’n 2-in-1! 

Vervolgens is het tijd om jullie energiereserves aan te vullen tijdens onze heerlijke BBQ. Een van onze begeleiders zal ervoor zorgen dat jullie niks tekortkomen terwijl wij de BBQ voor jullie opwarmen. Ondertussen kunnen jullie alvast een paar stokbroodjes of andere kleine hapjes nuttigen en een biertje of twee achterover tikken. Jullie hebben geluk met het weer, want het is zojuist volledig opgeklaard. Hierdoor is het alsnog mogelijk om de BBQ buiten te houden en kun je ook nog eens genieten van het zonnetje! 

Nadat jullie een goede bodem hebben gelegd, is het tijd voor het echte werk. Jullie ondergaan een whisky tasting. De vrijgezel drinkt dit altijd als mix als jullie gaan stappen en daarom leek het jullie wel een leuk idee om dit alcoholische drankje eens puur te drinken en analyseren. Onze whisky-kenner vertelt jullie er alles over en laat jullie uitgebreid proeven van wel vier verschillende soorten whisky. Nadat de alcohol rijkelijk gevloeid heeft, geeft onze begeleider jullie nog wat tips voor de rest van de avond en is het aan jullie om van dit vrijgezellenfeest voor mannen Utrecht een legendarische avond van te maken! 

Natuurlijk is het ook mogelijk om dit vrijgezellenfeest voor mannen Utrecht in een andere stad te organiseren. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan Breda of Den Bosch? Daarnaast bieden wij ook verschillende voordeel programma’s aan, waarmee zelfs keuzestress verleden tijd wordt! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *